2015. január 16., péntek

A Windows ajánlat: Miért 8.1? Miért ne 8?

Téma: WINDOWS

Miért 8.1? Miért ne 8?

Sokszor felmerül az emberekben a kérdés, hogy mivel jobb nekünk a WINDOWS 8.1 mint a 8?
Általában a 8-at feltelepítő emberek már utána egyből visszasírják az előzőt, mivel nem igazán érthető a felépítése egyes emberek számára. Ajánlottabb a 8.1, ha mindenáron új rendszert szeretnénk számítógépünkre. Már az ezzel foglalkozó emberek készítettek egy SkinPackot, amivel WIN 7 is akár WIN 8.1 kinézetet is ölthet magára. Valószínűleg sok embernek szüksége van erre, de van aki fölöslegesnek tartja, mert már egyes oldalakról (Insane, 1st, Ncore stb...) le lehet tölteni a WIN 8.1-et. Azért általában veszélyes lehet az ilyen letöltés, mivel ezek a letöltések vírust is tartalmazhatnak/nem bootol, vagy nem működik, és ha ez bekövetkezik, és nincs működő rendszerünk, amit feltelepíthetünk, akkor már nagy gond van. Ha te olyan ember vagy, aki nem igazán ért ehhez, és csak így letölti a WIN 8/8.1 vagy akármilyen rendszert, akkor ne próbálkozz be, mert van rá esély, hogy bármit is elronts. Ha szeretnél egy új rendszert számítógépedre, inkább fordulj szakértő emberhez, mielőtt elrontanál valamit. SkinPack link odalent.

A WINDOWS 8/8.1-ről a wikipédia így nyilatkozott:
A Windows 8 a Microsoft Windows-termékcsaládjának tagja, melyet személyi számítógépeken és tablet PC-ken való használatra fejlesztettek. A kiskereskedelmi kiadás 2012október 26-án jelent meg, három évvel elődje, a Windows 7 után. A Windows 8 szerveres társszoftvere, a Windows Server 2012 szintén aznap jelent meg.
2012. május 31-én egy úgynevezett Release Preview változat jelent meg, melynek révén az otthoni felhasználók is kipróbálhatták a rendszert a megjelenés előtt. A Windows 7-tel ellentétben, amely a Windows-sorozat egy továbbfejlesztett, átgondolt darabja volt (egy javított Vista), a Windows 8 gyakorlatilag az alapoktól újra lett tervezve. A rendszert az úgynevezett Modern felhasználói felület uralja, amely az érintő képernyős felhasználóknak kedvez, ugyanakkor megtalálható a klasszikus felületű asztal is, bár Start menü nélkül.
A Windows 8 és a Windows 8.1 összesített részesedése 16,6%,[1] ezzel a harmadik legnépszerűbb operációs rendszer[2], megelőzve az OS X-et, és a Windows Vistát.

- Wikipédia -

Hozzá kapcsolódó

8.1 Skinpack: Kattints ide!
További Skinpackok:  Kattints ide!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal