2015. február 16., hétfő

A hónap weblapjai – TOP 5 FEBRUÁR


Most először meghirdetjük a hónap weblapjait, most a TOP 5 következzen.

1# Prezi.com

Bemegyek informatika órára, és a PowerPoint bemutatót látok. De nem lehetne ezeket az előadásokat feldobni? Dehogynem! A Prezitől Bill Gates sikít Redmondban és Redmond meg Seattle között futosgál hogy lehet őket leküzdeni?! ÁÁÁ, dehogy! Vagy mégis? Hagyjuk! A lényege bemutatónkat látványosabbá, dinamikussá tegye.

2#  Kickstarter.com

 Valami nagyba vágnánk bele, de nincs pénzünk akkor három lehetőségünk van: végig fosztogatjuk és rettegésben tartjuk a nyóckert, vagy keményen dolgozol, vagy még felmegyünk a Kickstarter-re és készítünk egy projektet és várunk amíg a pénz összegyűl. Ez a crowfunding.

3# Tunein.com

Ha egy rádióadást akarunk nyomon követni készülék nélkül akkor a Tunein-t válasszuk.

4# Startpage.com

A Google a Yahoo és a társaik nyomon követnek mindig követnek ami nem mindig jó. Azért mert ez akár a kárunkra lehet, de itt van a Startpage. A készítők azt mondták hogy senki sem ellenőrzi az oldalt de ne higgyünk nekik! Az oldalt az EuroPriSe figyeli de az adatvédelmi irányelvek szigorúbbak. A weboldal a Google keresőmotorját használja.

5# Cartoon Network Reboot


A Nick Reboot-tal szemben egy 24 órás stream a Cartoon Network minden korszakából. Azoknak akik nosztalgiáznak és, nyelvet tanulnak.

Címkék:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal