2015. május 2., szombat

5 szolgáltatás amit NEM A GOOGLE hajtott végre.

Mint minden cégnek így a Google próbálkozásai sem mindig sikeresek utána jártunk hogy melyek azok a szolgáltatások amit a Google veszteségesnek ítélt és ezért le is állította.

1# Google Knol

Itt is a szerkesztők cikkeikért kaphatak pénzt de nem volt ez annyira sikeres mint Wordpress: az oldalt 2012-ben leállították. A cikkeket mások nem szerkeszthették és értékeleseket kapott a szerző amivel a cikken javíthatott egy kicsit.

Aki a pálmát vitte: Wordpress

2# Google Reader

Az RSS nagy ellenfele volt a Google Reader. A szolgáltatást 2013. július 1-jén leállították (még a rajongók könyörgésének ellenére is) mivel hogy fókuszáljanak a Google +-ra.

Aki a pálmát vitte: Feedly

3 # Google Picnik

A Google netes képszerkeztője ami beépült a Picasaba is. A szolgáltatás (szintén a Google + miatt) 2013 Április 19-én véget ért és a helyét át vette a PixIr.

Aki a pálmát vitte: Autodesk PixIr

4# Google Health

Az orvosi adatok tárolására volt alkalmas egészen 2013 Január 1-ig. Innentől a Microsoft HealthVault megoldása volt a legjobb.

Aki a pálmát vitte: Microsoft HealthVault

5# Jaiku

Évekig dúlt a harc a Twitter és a Jaiku között: A Jaiku 2012-ben végle leálllt. A Twitter pedig szárnyal és szárnyal, amúgy elemzők értékét 8 milliárd dollárra becsülik.

Aki a pálmát vitte: Twitter


Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal