2015. június 20., szombat

Meggondolatlan bejegyzések

Ebben az összeállításban összegyűjtjük a legmeggondolatlanabb internetes videókat/bejegyzéseket amiket internetes emberek/hírességek tettek.

Dopeman

Az internetes politikai "gőzkieresztés" miatt majdnem indult ellene bírósági per a Bazmeg! című száma után. Bár Dopeman még a második (szobordöntögetős sztori) eljárás  után is bátran írja ezeket a számomra ízléstelen gengszterrapeket. Bár a Tankcsapda (mi a f@sz van veled) koncepciójából sem lett bírósági ügy.

Died Obama- Obama haláláért ímádkozó facebook oldal

A Facebookon nem sokkal Obama kormányzása után nyílt egy Obama haláláért imádkozó facebook-oldal ami még most is megvan de a Facebook "vitatott humorként" kezeli.


Témából nagyon sok van: Papok és a pedofília, Hitler,Pornó XXX. Fotó: +MW


Nem úgy mint egy muszlim nővel történt. A Facebookon megosztotta politikai állásfoglalását, erre egy vallásos ember ezt a bejegyzést politikai offenzívként kezelte.

Viszonylag vannak olyan esetek amit a Facebook ért félre. Egy nő például egy képet rakott fel a Facebookra ahol a fürdőszobában van, félmeztelenül (nemi szervei nem látszottak) könyökölt a kádban. A piros könyököt pedig Facebook női mellnek vette ezért törölte a képet közösségi oldal.

De még a "pózolj stukkerrel" képekből lehetnek bírósági ügy vagy ha pisztoly éles is, de nem telefont nyomod meg hanem a stukkernek húzod meg a ravaszát akkor még nagyobb a baj. Mármint egészségügyileg.

Egy 21 éves orosz nő a munkahelyén lévő képet akart megosztani amin egy pisztollyal pózol de, a ravaszt húzta meg. Súlyosan megsérült.

(forrás: Chip,Index)

Címkék:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal